September 13, 2011

raya ^_^

Assalamualaikum dan Hai. Hey, raya pon dah lepas. Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar. Ramai jugak orang beraya kat umah. Lagi lagi dengan kehadiran orang baru (ank buah) kat rumah tu, lagi ramai lah orang nak jenguk die. Hihi. Tema raya kami tahun nie merah mak ngah. Hihi. Saja testing pakai warna garang, mane tawu tema nanti nak pakai kaler nie ke. :PP so here ai share picture kami masa raya aritu. Sempat lagi berposing ye.
 future hubby & wife *insyaAllah

Ohh yea, this year, tahun terakhir kami beraya as orang bujang. Next year dah berdua dah. Mane tawu kalau ade rezeki bertiga sekali ke. Hehe. Jauh betol ai pikir ye. Even raya berdua pon, raya tetap sama. Takde nak gaduh gaduh balek kampung mane. Sebabnye rumah kami dekat je. Ta sampai 5 minit dah boleh sampai rumah  futurehubby. Kampung kami jauh jauh. Nun jauh di seberang sana. InsyaAllah tahun depan kalau ade rezeki lebih balek lah kot. Hihi. Seminggu cuti raya memang kami ta lekat kat rumah pong. Ade je tempat nak di perginya. Biasalah orang muda, mane nak lekat kat umah. Ye dak? Ni jelah kot cerita raya ai. Later ai update lagi ye. Till then :)

1 comment:

cik eza said...

ala tomeinye.. sedondon merah..

nice blog..

jom jenguk blog saya

htpp://ezasarey.blogspot.com