November 17, 2011

Tema?

Assalamualaikum and Happy Monday peeps!

After tolak tambah bahagi and darab, kira kira tinggal tiga bulan lebih je lagi until my super duper day! Tapi tapi, sampai sekarang tema tak dapat pon lagi. Tolong! Tolong!

Tengah berkesempatan nak update ni, try search idea kat google.

Yellow + Pink

Yellow + Grey
 

Pink + Grey
 

Red + Pink
 Tiffany Blue + Grey
 

Black & Red
Pink + Black

Yellow + Black

Okay, enough! Kang letak banyak banyak lagi susah nak pilih. Rambang mata pulak jadinya nanti. So, ai nak mintak tolong rakan rakan b2b sekalian, which colour yang sesuai dengan wedding ai nanti? Kedua dua bakal pengantin berkulit gelap sikit. But, kami takkan pakai baju wane tema kat atas ni time berarak nanti. Just for hiasan khemah, pelamin and etc. Help me pls.? Thanks, really appreciate your idea ^_^

4 comments:

Khairiyah aka Kerry said...

pink grey, red pink,tiffany blue dh mcm ramai org buat.esp pink gray.go for yellow pink or yellow black or yellow gray.mcm taknah nampak lg org buat (so far la).i vote for yellow gray/silver.cantik!!

black n red is my color for bertandang hehehe

Lysa Jai said...

Hehehehe. Cantik jugak tu. Btw thanks dear. :)

chocolove said...

maaf ya lmbat.. hehe..
erm, yellow + pink cantik !!
ta pnah lgik la aku tgk org buat cenggitu..
tp yellow + grey pn cantik jgak !
ish.. tp kalo yellow pink msti ssah aku nk crik bju en ?
ish~ tak kesah laa...
tp aku ske tgk yellow pink !!
ceria-ceria kanak-kanak ribena-ribena !

Dell said...

Salam . Nice blog !! ^__^ ♥
Follow me back ye .
ceritabakalpengantin.blogspot.com

kelabu sy punye !