December 31, 2011

Entry penutup 2011

Asslamualaikum to all beautiful bride to be. Ya Allah lamenya tak menulis disini. Sibuk dengan belog satu lagi, sampai lupa kewujudan belog ni. Huu. Maaf ye kawan kawan, tak bizi, cuma malas je nak hupdate, idea mencurah curah ke ladang gandum, cuma jari ni je yang malas nak gerak :PP

Alhamdulillah, 2011 akan melabuhkan kamarnya tirainya malam ni. Dan esok bermula lah tahun baru, tahun yang dinanti nanti oleh semua group b2b 2012. Sebab ape, sebab semua nak kawin pada tahun depan which is bermula esok. Hehe. Tahun depan kita semua bakal menjadi puan. Dah bersedia ke belum? :PP

Secara jujurnya, ai separuh bersedia, separuh lagi belum bersedia. Erk boleh tak camtu? Hehe. Tapi ada masa 2 bulan je lagi untuk siapkan diri supaya bersedia dengan semua ni. Cayok lysa!

As u'ols see in this entry, semua yang i rancang nak buat pada bulan disember ni, dapat dilaksanakn dengan sempurna. Even bunga telur, beg for vvip, bunga manggar, semuanya dah siap beli. Tinggal nak pikir idea nak letak ape kat dalam balang doorgit tu nanti. Penat pikir pasal ni. Bagi cadangan tak diterima, aduyai. Memang dugaan betol. Tapi takpe just try pujuk her balek, mane tawu dah tukar pikiran. Wish me luck eh! :) Will continue update about my preparation lepas cuti nanti. Doakan ai tak malas nak menaip ye. Hehe ;D

So, Happy New Year & Happy Holiday guys.
Stay healthy & stay Pretty. Itu harus okay!

1 comment:

mrs irmidrza to be said...

heheh...=) may 2012 will become the sweetest year that we have gone through...