December 19, 2011

Sampai Syurga :')


Assalamualaikum, dan salam isnin. Wuhuu pepagi dikejutkan dengan video yang sangat suwit. Thanks Mra sebab share video tuu. Suwitt sangat. :) Nak tengok jugak ke? Make sure sediakan tisu ye :PP

Suwitt gila. Kalah sugar tahu?

Dua kali tengok, dua kali jugak airmata ni mengalir tak henti henti. Terharu okay. Sangat sangat. Eh aku pulak yang lelebih. Orang yang tengok pon boleh terharu, apatah lagi empunya diri kan. Congrats to Dena & Ariff. Semoga hubungan kalian kekal hingga ke syurga :')

Bila tengok orang tunang pada usia muda, teringat pulak kat diri sendiri yang bertunang time umur 18 tahun. Time tu masih mentah and tak tahu ape ape lagi. Tapi alhamdulilah, hubungan yang kami bina ni dah nak sampai ke step seterusnya, nikah. Dan insyaAllah akan kekal sampai ke syurga ^_^

To #futurehubby, even You tak proposed I dengan cara macam ni, but You did it in your own way. Tak kesah lah orang tu proposed suwit macam mana pon, romantic macam mane pon, I know you're romantic and sweet in your own special way. I terharu dengan keikhlasan You untuk jadikan I isteri You yang sah, and of course hingga ke syurga. 

'Bercinta lepas kawin must be much more awesome and full with barakah' -Dina Bahrin

Pssssst : Semoga hubungan kami pon sampai ke syurga. Doakan kami jugak ye ;)

1 comment:

Liya Laa said...

Wah..U dah tunang 2 tahun? Tak sangka nya :))