January 17, 2012

Kad Kawin dah siap!

Alhamdulillah alhamdulillah. Kad kawin siap lagi awal dari ape yang kami rancang. Syukur! Tapi siap awal pon sama je. Just hati ni je rase lega, sebab tak yah nak pikir lagi dah. Sekarang ni tengah dalam proses buat reben nak lekat kat kad kawin tu. Barula nampak comel sikit. Kalau tak, nampak simple sangat. Tapi ai suka. Sebab simple tu yang ai nak ;)

Tinggal bunting je yang tak done lagi. Haritu dah bagi gambar, tapi dorang cakap gambar tu pecah pecah pulak. So terpakse lah amik semula. Yang ni tak risau sangat sebab bunting boleh siap dalam 4-5 hari. Tapi still nak siapkan cepat. Malas nak tangguh tangguh, takut lupa. Bila dah lupa, terus dibiarkan begitu sahaja. Kan dah rugi sikit kat situ. So kena buat reminder ni, by nextweek dah kena ade gambar.

Nak tunjuk ke tak ehh? Ala malu lah. Sebab simple sangat. :PP

3 comments:

ciksusu said...

ala..nape tak tunjuk..nak tengok!

SitiHalisa [Lysa] said...

hehe. insyaAllah esok i tunjuk ye :)

miss ain said...

ala. kita pun tengok gak.