November 23, 2011

Antara dua.

Assalamualaikum. Maaf sebab dah lama tak update. Selalu blogwalking je. Entah kenapa, maybe sebab kekurangan idea nak mengarang kot. Ampun ya?

Tajuk post dah macam tajuk lagu dah. Haha. Sekali sekala nak glamer, boleh?
sekarang nih tengah pening lagi dengan tema. Tema, tema dan tema. Yea, still belum mampu nak buat keputusan nak pilih kaler ape. And rasenya orang yang folo belog ni pon mesti bosan sebab tuan belog ni asyik berbicara pasal tema je. Entah bila nak stop cakap pasal tema. Kan? Ai pon dah borink sebenarnya. Mak pulak boleh dikatekan hari hari tanya pasal tema dah decide ke belum. But the answer still sama, 'Not Yet' sighh~

Tapi dalam banyak banyak kaler, ai dah shortkan jadi dua kaler je.

 Green Black vs Pink Black 

Susah betul nak buat pilihan. Haih. Dua dua kaler ai suka, dua dua kaler cantik. Sekali lagi, masih belum mampu nak buat keputusan sendiri. Adehh. Kena ikut majoriti lah nampaknye. Terpakse adakan pilihan raya kaler sekali lagi.

Pssst : Best men colour will win ;)

4 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

Pink + Green cun!!!
Da lysa pening kannn hehehe combined jelah....

http://www.newenglandfineliving.com/pink-green-wedding-ideas-party.html

Lysa Jai said...

Hahahha. Memang cun. Tapi #futurehubby dah request mesti ade kaler hitam utk tema. Tu yg pening tu. ;(
Btw, thanks Eimy :)

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

ape susah lysa...

make 3 in 1 theme
green + pink + black
serahkan pada butik
kan senang???

mcm eimy kan 3 in 1 tau
errr rasanya 4 in 1
utk nikah baju biru
tp masuk dgn tema majlis
pink + pepel + krim

yg penting butik yg arrange tu pandai susun atur :)

Lysa Jai said...

Hahahha. banyak nye kaler. Rse macam semak lah pulak. Hihi. Lagipon i just cari tema je utk pelamin, kad, khemah n etc. For baju i amek warna putih or cream. Huhu