November 24, 2011

OP : done!

Hai! Just a quick update. Kena taip lelaju sebab pukul 6 dah nak balek. Pastu nak pergi dating dengan #futurehubby. Maybe tengok wayang kot ;)

Balik pada tajuk di atas, alhamdulillah OP telah pon berjaya ditemui. Dah selamat bayar deposit dah pon. Say byebye to money money money~

Kami punya OP biasa biasa saja. Tak sehebat photographer yang lain. Kami pilih mereka sebab pakej mereka sesuai dengan bajet kami. And yang best nya mereka suami isteri. Memang dah lama cari OP perempuan sebab senang, kebetulan jumpa yang ni. So ambik jelah. Lagipon dorang ni mesra, ramah dengan kitaorang. Album dorang pon cantik cantik.

Yang kelakarnya, awal awal lagi dah bagi tawu kat dorang, yang kami ni agak malu and kaku berposing, bukan tak reti cuma malu je. Hehe. Harap harap dorang dapatlah merealisasikan impian kami nanti. Rasenya belum tiba masenya nak reveal siapa mereka tu kot. Pas wedding baru reveal lah, boleh? Hehe

Got to go peeps!

3 comments:

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

satu lagi persamaan....OP kita PEREMPUAN!!! Yeayyy give me five!!! Huhuhu....

dhiera said...

ala, share la. mne tahu boleh memenuhi bajet pasangan yang lain. sharing is caring kan?

Lysa Jai said...

Eimy : Yeay! Kita ni banyak betul persamaan kan. Haha

Dhiera : Hehhe, InsyaAllah nanti ai buat satu entry pasal OP ni ye ;)