December 07, 2011

Group For B2B 2012! Jom join~

Assalamualaikum dan Hai! Ohh dah lama tak menjejakkan jari disini. Bukan sebab bizi, tapi sebab malas. Haha. Sorry, taktawu kenapa nak hujung tahun ni lah mood malas ni datang. Haih.

Haaa, tengok tajuk mesti ramai yang dah tawu and join group tu kan. Bagi yang dah join, tahniah. Tapi bagi yang belum join, sila join cepat cepat. Kat situlah kita boleh kenal dengan lebih dekat lagi, share wedding idea, mengeratkan kasih sayang (cewahh) and banyak lagi.


Bagi yang nak join, klik je gambar kat atas ni, then klick 'ask to join'. InsyaAllah nanti adelah b2b yang akan approve requet kalian semua. And bila dah diapproved, jangan segan silu nak bertegur sape. Kalau join tapi berdiam diri pon tak syok jugak kan. So, silalah ramahkan diri anda bila dah join group ni :) Ai pon dah sediakan bloglist khas untuk Group B2B 2012 ni. Tengok kat belah kanan side bar..

see? :)

And special thanks untuk follower yang sudi follow belog yang jarang diupdate ni. Tak sangkat dah 30 followers dah. Syukur alhamdulillah.

Psssssssssst : Less than 3 months to go. Woot woot~ ;D

4 comments:

dhiera said...

terbaekk lysa~

Lysa Jai said...

Thank you :)

Madly Mad said...

less than 3 months, bila tuuu????
Salam b2b 2012. b2b dari Pahang.
salam perkenalan dari kejauhan.
oh, ive linked u...hope x ksah.
selamat berkongsi tips menarik!


truly,
Syakilla

Epa Zarifa said...

hye dear, kite pon b2b 2012 jugak...

kite dah follow n exchange link..

http://epagroove.blogspot.com

nice to meet u!